Matvägran.

2010-10-11 / 20:40:55
Ja, Siri vägrar att äta. Jätte roligt. Idag har hon fått i sig liiiite gröt, en skiva ost och lite vattenmelon. Det är väl ungefär det.

Det är inte första gången hon är i en vägra-mat-period, och som tur är så brukar de gå över hyffsat snabbt. Nåja. Hon dricker, skiter, växer, sover och är nöjd och glad. Så det är väl ingen skada skedd egentligen. Men det känns lite hopplöst till och från.

På tal om sömn så har hon nu i takt med att hon börjat sova som en gris på nätterna, även skjutit fram sin dagstupplur med över TVÅ timmar. Förut gick hon vid 11-tiden, och nu går hon vid 13:30 tiden ungefär.

Och herregud vad ungen har börjat att prata. Helt sjukt. Munnen går i ett på henne. Det är verkligen en otroligt rolig period av utvecklingen. Språket har verkligen tagit fart, men det är inte så konstigt med tanke på hur mycket människor hon alltid har runt sig som pratar med henne.Jag har fortfarande huvudvärk, no surprise. Skulle lämna blodprov imorgon men skjuter på det tills jag känner mig bättre, onsdag eller torsdag kanske. Kommer omöjligt upp ur sängen före kl 12. Förbannat jobbigt är det. Har legat på soffan heeela dagen och kvällen med vetekudden runt nacken.
Kommentarer!
Postat av: Mackie

Tur att ni har en sån sötplutt som har lite veck så man inte behöver va nervös (: nilo äter ju middag ungefär 2 ggr på 5 dgr men som rådis sa, dom äter nog sen när dom e hungriga för barn svälter inte sej själva ;) hehe. o sen så tänkte ja att ja ska skicka en BAMSE KRAAAAAAM till dej gumman, du e så himla tuff som bara orkar med trots dina ca 6 huvudvärksfria dagar i månaden. Love u a lot! och håller tummar och tår varje dag på att du ska få vakna utan huvudvärk hjärtat. PUSS

Kommenterat - 2010-10-11 / 21:13:00
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: