Mygg-helvete.

2010-05-15 / 21:57:37
Ja jag kan inte låta bli att bli lite irriterad när det surrar vid mitt öra. Dom där förbannade myggen. Är det inte tidigt?! Brukar dom faktiskt komma redan i maj? I såfall har jag förträngt det.

Vi har haft balkongsdörren lite öppen i princip hela dagen och nu har det kommit in några myggor i vardagsrummet. Urk.

Annars har vi plockat i barnens rum idag. Nu har dom verkligen ordning och reda. Siri har kunnat vara där inne med dom och leka idag, utan att vi behövt ha stenkoll. Hon kommer inte åt någonting och det finns inge små skit och saker öööverallt, som förut. Hon har ju såklart varit super lycklig över det. Hon blir ju annars så himla ledsen när dom går in på rummet och stänger dörren efter sig, och hon inte får komma med.

Ja kvällen har försvunnit helt. Iofs så var Siri ovanligt sen i säng. Tror klockan var runt 20:30. En timme senare än normalt. Kanske hon tänkt sova en timme längre imorgon? Skulle ju sitta fint.

Vi har iaf fått bevisat att det nog var tänderna som gjorde henne grinig förut. Nu har båda spruckit upp och hon har blivit sig själv igen helt och hållet. Inget mera kvällsgnäll och gråtande stunder på natten. Skönt.
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: