Grattis.

2010-01-13 / 12:25:37
Till Alexander som idag blir 7 år. Tyvärr kan den ju inte firas destu mera med tanke på vår Uppsala färd, men vi ska ha kalas när vi kommer hem.

Även till Liam som fyller 4 år idag. Grattis grattis. Hoppas du får en fin födelsedag även fast mamma opereras. Och en kram på dig Patricia, hoppas att operationen gick bra!


Och vår lilla Siri blir 7 månader idag. Snart ska vi börja packa och plocka ihop allt vi ska skicka med Siri som ska vara hos gummor och guffar sin i 1 eller 2 dagar. Linda o. Christian alltså. Elliot ska lära henne massa hyss säkert. Det blir nog bra.

Sen får vi se när vi får komma hem. Mamma trodde att jag bara skulle dit på vanligt besök, för att sen få komma hem med en gång igen. Det tycker ju jag att låter sjukt onödigt, att vara borta från sina barn flera dagar bara för att få en diagnos som tar 5 minuter. Men men. Isf hinner vi med TUR hem med båten som går 15.00 imorgon, och hinner då hämta hem Siri till kvällen. Har vi otur så måste vi ta båten som går 20.00, och då får hon bråka med Linda en natt till.

OM vi får komma hem som sagt. Jag hoppas dock inte på det. Jag önskar innerligt att jag får stanna kvar och att dom börjar någon behandling, när man ändå pallrat sig dit. Men det visar sig. Imorgon.
Kommentarer!
Postat av: Anna-I kampen mot min 6årings cancer

Lova fick sin första behandling i Uppsala sedan men på henne ville de OP in en port a´catch först så de tog ju någon dag extra, just för att slippa sticka hela hela tiden. Kanske de börjat göra så på de flesta patienter nu som får cyto.

Hoppas ni får odning på allt där borta nu, man tycker det dröjer o dröjer men de gör det nog inte för att man skall plågas i all väntan de vill ju få fram så mycket svar o rätt mediciner som fungerar bäst på just din cancer osv.

Ja det är jobbigt att vänta, som vi också väntat o väntar ännu då vi är i Uppsala på alla undersökningar o svar.

Kommenterat - 2010-01-13 / 14:35:05  | URL - http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Allex

Hoppas hoppas på det allra bästa för dig / er nu, håller alla fingar och tår som alltid. Många lyckokramar!!

Kommenterat - 2010-01-13 / 22:02:53
Postat av: Linda

Grattis till dom alla!!:) Puss

Kommenterat - 2010-01-14 / 12:10:11
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: