Skofobi?

2010-04-15 / 18:43:05
Siri är livrädd för skor. Inte våra, utan sina egna. Hon skakar, gråter och blir helt hysterisk om man försöker sätta på henne dom. Hur fan botar man det då? Provade att sätta på henne ett par skor tidigare idag och hon stod helt stilla, skakade och skrek som en stucken gris. För att inte nämna dom små mjuka ballerina skorna vi köpte i H:fors. Helt tokig blev hon... Och då satt vi inte ens fast dom med bandet utan dom satt bara löst på foten. Stört. Har aldrig hört talas om barn som är rädda för sina skor.

För att inte gå in på hennes fobi för bitar i puren. Hon äter ingen annan pure än dom släta små 5-6 månaders burkarna. Har provat med 8 månaders burkar med bitar i, men hon börjar kvälja och spyr nästan. Har hållt på att försöka i två månader med dom nu, men det går fan inte. Däremot så kan hon ju plocka i sig majskorn, potatisbitar, majsbågar osv utan problem. Men inte när det är i pureen. Då går det inte. Vet inte vad vi ska göra åt det heller. Nåja... hon dör väl inte.

Här får ni lite bilder när vi försökte ha lite sko-terapi med Siri (utan resultat dock).

1. Titta, vilken fin sko!


2. Ska Siri prova skon?


3. Uuääääää.... Bryter ihop totalt.
Kommentarer!
Postat av: Allex

Ha ha ha, va söt hon är trots sin enorma skofobi =) När skall vi ta fika? E inne på ett 8 dagars pass nu, men jag har ledig kväll på typ söndag, hur passar det ? Hoppas allt gick bra i h.fors. Många kramar!

Kommenterat - 2010-04-15 / 21:32:58
Postat av: Jessie

Ja söndag kanske... :-) Vi får väl höras när du går på ledigt bara :-) Kram!

Kommenterat - 2010-04-16 / 10:24:13
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: