Sömn.

2010-10-04 / 13:27:14
Siri sov betydligt bättre inatt än jag trodde att hon skulle göra. Vaknade vid 03-tiden, men somnade om igen efter en flaska välling. Och F fick faktiskt väcka henne imorse när han steg upp. Händer inte ofta.

Jag har varit till HC och kollat blodtrycket. Var väl aningen bättre där än vad det var hemma. Sköterskan tyckte inte det var nödvändigt att kolla igen före torsdag. Så... Inte vet jag.

Fick återigen höra "Men oj, vad du har varit med om saker redan, i en så otroligt ung ålder". Och ja, då fick hon Mitt-Livs-Historia Light Versionen, dvs. endast det senaste, och kortaste. Dvs. cancer - transplantation. Det känns ändå bara som en bråkdel av allt jag varit med om i sjukhusväg, för att inte ens börja tänka på att det är slut. Lär nog råka ut för mycket skit ännu, i mina "unga år".

Jag mår iaf ypperligt bra idag. Inget illamående, och det viktigaste, ingen huvudvärk. Har inte haft problem med det på flera dagar nu.

Och, mina damer och herrar, idag är det kanelbullens dag, vilket jag nog egentligen skiter blanka fan i, men har en känsla av att våra fina 8 åringar INTE gör det. Så.... Jag ska baka bullar med dom idag då tänkte jag.
Så, mamma, eftersom du helst säkert läser detta innan du far hem i från jobbet, ungarna kommer över med nybakta bullar ikväll före ni åker iväg! 

Nu ska jag leka med Siri, och skriva en handlingslista.

Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: