Dagen i Stockholm.

2010-05-13 / 22:22:17
Ja det har gått över alla förväntningar. Siri steg upp 06:30 med oss imorse, och tog natt kl. 22:30 när vi kom hem. Och ungen har inte fällt en tår, eller ens varit minsta lilla gnällig eller irriterad. På hela resan! Bara glad och skrattat. Jag är otroligt chockad. Det brukar ju alltid bli lite gnäll vid långa bilresor osv. Men icke. Så himla duktig har hon varit. Imponerad mamma, ja.

Vi har alltså spenderat dagen i Kungens Kurva, samt Arninge. Det har varit ett sånt otroligt väder. Iaf när vi kom fram. Som en sommardag nästan, varma vindar som blåse svagt. Super skönt. Dock så började det regna lagom tills vi skulle åka till båten, men det gjorde ju ingenting.

Vi fick med oss bokhyllan från Ikea. Eh. Jag kan säga såhär. Förpackningen var 3 gånger större än jag minns från när jag köpte denna som vi har i vardagsrummet. Det utbröt lite smått panik när vi kom till bilen och inte fick in vagnen tillbaka, trots att vi hade halva baksätet nedfällt.

Nåja, vi plockade av däcken, tog bort sittdelen och vek in handtaget på chassit, sen fick vi tillslut in hela vagnen. I delar. Pust. Blev faktiskt lite nervös där ett tag.

Till Arninge for vi bara för att fördriva tid. Köpte en bok på Coop, och en solhatt och ny nappflaska på Babyland. Sen var vi till Sko punkten för att se om dom skulle ha några billiga sandaler till Siri (utbudet är ju så förbannat kasst hemma). Vi hittade ett par, och killen som jobbade där skulle mäta hennes fötter för att se vilken storlek vi behövde. Han utbrister direkt "nej såhär små skor har vi inte här, vi har minst 19!". Tydligen så har hon typ 17-18 i sko storlek. Jag skulle gissat på 20 kanske. Nåja, vi kom hem med ett par i stl 20 iaf. Då kan hon förhoppningsvis ha dom hela sommaren sen. Med strumpbyxor. Eller stickade sockor. Haha. Fina var dom iaf. Och billiga. Eller ja, skor är billigt i Sverige. Här kostar ju ett par barnskor lika mycket som ett par vuxenskor. Helt sjukt.

Nu sover Siri som en stock. Och vi tittar på hockey. Sen blir det nog sooova. Vi är båda något slitna. Sov gott!
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: