Fanstyg.

2010-06-29 / 22:10:25
Ja detta är sen filmat med kameran på sned, och det är inte så lätt att svänga det såhär i efterhand. Så, ni får svänga på datorn eller huvudet helt enkelt. Ett inte så uppskattat fanstyg, som ni kanske kan förstå.



Annars har vi varit ute i 10 timmar idag. Vi har gjort massor med ärenden på stan, sen var vi till Bamböle så barnen fick simma. Där var vi halva dagen. Sen for vi till stan och spenderade kvällen. Kom hem vid 20:30 ungefär. Alla lagom trötta och slitna efter en underbart fin dag. Inte en jävel kan ju komma och säga att våra barn inte får frisk luft iaf.









Lite smyg-reklam för Sempers smoothie där också, Siri tycker den är skit god! Passar perfekt att ha varma dagar på stranden när hon inte vill dricka ur flaska mera (om det inte är välling eller mjölk).

Jepp. Farbror doktor ringde föresten idag. Mina leverprover såg bättre ut. Dom var nu på normal nivå igen. Sjunkit från 50-något till 30-något (minnet är så bra nu för tiden ;-)) Normalt är alltså ett värde på 10-45 tror jag. Om jag inte minns fel. Svaret på nya cya konc. hade inte kommit. Så... det väntas fortfarande. Om värdena skulle se bra ut ännu på torsdag så blir det hädan efter blodprover bara 1 gång/vecka igen.

Och eeeeen sak till. Siri har ÄNTLIGEN börjat gå. Själva konsten att gå har hon ju haft länge. Hon tog sina första steg när hon var 10 ½ månad. Det var 2 månader sen. Med jämna mellanrum har hon ökat på stegen och blivit duktigare, men aldrig riktigt brytt sig om det. Hon har gått när hon själv kännt för det helt enkelt. Det har gått fortare att krypa eller att gå på knäna. Men nu, 2 månader efter hon lärt sig att knalla själv, så har hon äntligen börjat gå, på riktigt. Verkar som att hon äntligen fattat att det är det som är grejen. Ska hon hinna ikapp syskonen så är hon illa tvungen :-) La in en video på facebook också, för er intresserade.

Men nu ska jag ligga på soffan tills sängen kallar. Tjoho.
Kommentarer!
Postat av: mormor

Visst är det konstigt, barnen är helt underbart vackra trots att dom INTE liknar på sin mormor..........gullungar!

Kommenterat - 2010-07-01 / 20:19:27
Postat av: Jessie

Äsch, Andrea liknar ju förbanna lika mycket på dig som på Oskar. Däremot liknar hon ju inte ett skit på mig.

Kommenterat - 2010-07-02 / 00:11:09
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: