Vinter.

2010-08-30 / 17:29:18
Idag har vi varit till KappAhl. Jupp. Deras vinterkläder hade kommit och barnbidraget likså. Och fy faaaan va dyrt det blev. Det var mössor, gympakläder och utekläder som stod på listan och det landade på blygsamma 200e.

Vi är ute i jävligt god tid i år iaf, haha. Vi ville ju absolut inte göra om misstaget från förra året då det höll på att sluta i katastrof i klädväg åt alla barnen. Det slutade med att Alex fick Andrea's gamla vinterhalare, Siri fick gå i en för liten halare så hon såg ut som en stoppad korv, och efter många om och men så hittade vi en jacka till Andrea. Allt var slut, överallt. Åtminstone i de storlekar vi behövde.

Men nu fick dom välja och vraka i alla storlekar och Siri fick en halare i stl. 86. Och ungen drunknar i den. Men hon ska väl växa lite tills i vinter, och så ska det ju vara mera kläder under. Känns dumt att köpa stl. 80 när det ska vara för 9-12 månaders bebisar.

Nåja, nu ska de samla damm i två månader innan det blir vinterjacks-säsong.


Sen var vi och handlade och for hem. Nu har barnen gjort läxorna och står och spelar wii. Jag har ont i huvudet fortfarande.

Vi behöver en ny tv-bänk också. Är bara en tidsfråga innan Siri gör sönder tv:n annars. Hon klättrar upp på tv-bänken och slår på tv:n, antingen med händerna eller med saker. Och hon är så förbannat snabb upp. Måste ha en barnsäker tv-bänk före olyckan är framme.

Andrea har dessutom lagt tid en sak på sin önskelista. En kamera, som man kan ta bilder med och filma. Great. Blir bara billigare och billigare detta. Det slutar med att hon får ett par sockor.
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: