Breath in, breath out.

2009-12-23 / 15:26:23
Igår kväll var Allex hit, och sen kom Danni också. Underbara älskade vänner, vad skulle jag göra utan er?

Danni for ganska sent, så vi kom i säng först efter 24:00 någon gång. Vilket är lite imponerande i sig. Vi har gått och lagt oss mellan 21 och 22 alla andra kvällar den senaste veckan. Det tar på krafterna att veta att man ska dö tydligen. Eller ja, det handlar väl mera om att man vill gå och lägga sig och sova för att slippa vara vaken och tänka, och tänka och täääänka. Och vara ledsen.

Idag har mamma och Jens varit hit och druckit kaffe. Det var trevligt. Har inte sett brorsan sen Siri var 1 vecka ungefär. Så det var ½ år sen. Blir sådär när man bor så långt ifrån...

Nu är Andrea och Alex hos mamma och klär granen och äter middag. Ikväll kommer dom hit och ska sova hemma för första gången på 1 vecka.

Siri ligger i sängen och sover för andra gången idag. Hon har lärt sig att "prutta" med munnen när hon äter pure, jätte roligt när maten och spotten yr överallt, och mamma blir bitter. Bara man säger "aja-baja" så skrattar ungen. Bådar ju hemskt gott det.........

Ikväll, eller snart, kommer Danni, Mackie och Linda hit. Vi ska äta middag och spela Bingolotto. Uppesittarkväll vet ni. Super spännande. Vi och Lotta Engberg. Kan det bli bättre? (hör ironin i detta.......)
Kommentarer!
Postat av: Heidi

Haha, barn är ju för underbara :) Och hur lätt är det att bli skogsarg då dom bara flinar tillbaka liksom. Kanske man skulle anamma den attityden, bara ta allt med en nypa salt. Och flina rätt upp i ansiktet på folk som är arga på en :)

Kommenterat - 2009-12-23 / 17:05:09
Postat av: Allex

Det var så underbart att få träffa dig älskade vännen min <3 God Jul på dig och familjen nu. Många varma Julkramar på dig!

Kommenterat - 2009-12-23 / 22:01:04
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: